BeZEMSTeel 2018

workshop BeZEMSTeel 2018 – sjabloneren, aquarel
zoals de 10 (of zelfs al 11) vorige jaren waren wij ook dit jaar weer paraat om de Zemstse jongeren van 5 tot 12 jaar een 3-daagse workshop te geven.

tijdens deze workshops krijgen de jongsten, t.e.m. 8 jaar tekenen gecombineerd met schilderen en knutselen,.  Zo blijft het ook voor hen spannend genoeg om tijdens deze 3 voormiddagen hun aandacht gaande te houden.  Geen sinecure voor onze leden/vrijwilligers, ook voor hen is dit steeds een uitdaging om voldoende leuke projectjes klaar te stomen.  Maar ze slagen er toch telkens weer in!

De groteren, dus de 9 – 10 -11 en 12 jarigen, krijgen een voor hén zeker nog grotere uitdaging…  van hen wordt er verwacht dat ze met verschillende hardheden van potloden kunnen werken, maar pastel, aquarel en ook acryl krijgen meer dan voldoende aandacht.  Zo leren ze perspectief, portret of figuurtekenen, comic of andere.

Om jullie even kennis te laten maken met de verschillende resultaten, vinden jullie hiervan een fotoreportage.

Ook op onze Facebookpagina vinden jullie nog meer foto’s, geniet ervan.  En, misschien zien wij dan volgend jaar ook jullie spruiten tussen de deelnemertjes!

Geef een reactie