Ook wij houden ons aan de nieuwe regelgeving inzake “Cookies”

Hallo beste bezoeker,

U hebt het vast en zeker gemerkt, je kreeg een pop-up, iets wat wij tot op de dag van vandaag  nastreefden niet te hebben, echter de Europese Telecommunicatiewet heeft anders beslist.

Wat zijn nu juist die cookies?

Een cookie is een klein tekstbestandje dat door een website op de harde schijf van je computer zet op het moment dat je de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. Je komt cookies dan ook veel tegen bij websites waarbij je moet inloggen.  Een cookie zorgt er dan voor dat je ingelogd blijft terwijl je de site gebruikt.

Waarvoor gebruiken wij dit?

Wel, je ziet de teller aan de rechterzijde van onze pagina.  Deze houd de bezoeken bij van uzelf en al diegenen die onze website bezoeken, en om ervoor te zorgen dat we niet voor elke klik die u maakt een extra “hit” krijgen op onze teller is er een cookie die zorgt dat onze website u herkent.

Spelen wij informatie over u door?

Neen, helemaal niet, integendeel.  Wijzelf zijn ervan overtuigd dat er al genoeg reclame in onze brievenbussen komt, zowel elektronisch als via de gewone post.  We zijn dan ook beveiligd tegen spammers die proberen onze website te misbruiken.

Hopelijk geeft dit jullie een beetje inzicht in wat we juist gedaan hebben, en waarom 🙂

Tot binnenkort!

Geef een reactie